Стоманени синджири

Вие сте тук

Знаете ли, че можете да закупите прекрасно, стилно и елегантно бижу на доста ниска цена, като при това качеството на изработката да е изумително добра? Ако търсите идеалния подарък за своите близки или приятели, ако искате да поглезите себе си с нещо стилно, разгледайте бижута от неръждаема стомана предлагана от дизайнерите през този моден сезон. Стоманата е алтернативен вариант последните години се превърна във фаворит за много млади хора и ние вярваме, че ще продължава да печели симпатии. 

Идеалният подарък не значи да купите бижу за хиляди левове, а да откриете най - подходящото бижу, което да зарадва близките ви хора. А какво по - добро от това да подарите колие от неръждаема стомана 316l? Стоманената бижутерия е толкова популярна в момента, че вашият подарък ще е точно на място и ще бъде оценен със сигурност. Можете да намерите прекрасни стоманени синджири на стойност между 18 лв. и 69 лв. 

Унисекс синджири от медицинска стомана – перфектният подарък и за мъже и за жени

Ако търсите подарък, който е подходящ както за мъже, така и за жени, унисекс синджир от медицинска стомана е перфектният избор. Със или без допълнително покритие тези стоманени синджири и колиета са изключително издръжливи и устойчиви на износване, като същевременно са изящни и стилни. Благодарение на своята универсалност, те са подходящи за всеки повод и се съчетават перфектно с всяко облекло или друго стоманено или елегантно сребърно бижу. Независимо дали сте в търсене на подарък за специален човек или просто искате да си подарите нещо красиво и издръжливо един ланец от медицинска стомана би бил отличен избор.

Видове стоманени синджири

Синджирите от стомана са много подходящи, тъй като могат да се открият изключително разнообразни размери, форми, плетки и дължини, които да се вписват идеално във всеки стил на обличане. Единственото, което трябва да знаете е какви синджири обича да носи този, на който ще правите подарък. Стоманените синджири са доста популярни сред младежите и девойките, тъй като са здрави, красиви и могат да се купят на доста добри цени. Освен това повечето хора ги свързват символно със сила и упоритост. Така че, ако получите подарък, изработен от стомана, да знаете, че този човек ви смята за упорит и надежден. 

Когато обаче, вие подбирате подарък за някого е хубаво да съобразите няколко неща. Ако търсите подарък за мъж е добре да разгледате например бижута от рода на масивен мъжки ланец , тъй като мъжете предпочитат по - тежките и изчистени форми ( без камъни или много цветове ). Стилните стоманени мъжки синджири продават една съвършено нова и стилна визия и на мъжа. По-масивен синджир значи 2 неща. Първо, той може да е по-широк и второ, да е с по-широка плетка. 

Ако пък търсите нещо нежно и ефирно за своята дама, тогава можете да поразвихрите въображението си, тъй като разнообразието от стоманени синджири за дамите е изключително голямо. Все пак е добре да се съобразите със стила на дамата, но доста голяма част от жените предпочитат семпли синджири с нежна плетка, които да проблясват дискретно на шията им. Има и вариант, дамата да предпочита по-широка плетка, за да може да се получи контраст между широкия синджир и нейната нежност. Това е един по-нетрадиционен начин за подчертаване на женственост, който е особено актуален последните години. Синджирите могат да бъдат и по - масивни и в комбинация с различни камъни, кожа, благородни метали, титан и други материали, което им придава още по - голям стил и шик. Стоманата, сама по себе си, може да се комбинира много лесно с всякакви метали и скъпоценни камъни стига цветово да съвпадне. Добро решение е да се спрете на комбинация от синджири и пръстен или обеци, но това е въпрос на ваш личен избор, възможности и желание да доставите радост на човека до вас. Също популярен вариант е стоманен синджир в комбинация с висулка от друг метал, но това отново е въпрос на личен избор.