Гривни от медицинска стомана

Вие сте тук

В последно време, гривните от медицинска стомана се превърнаха в изключително популярен моден аксесоар сред младата аудитория. Тези гривни от неръждаема стомана не само че изглеждат стилно, но и имат редица ползи за здравето, тъй като са хипоалергенни и устойчиви на корозия. В този блог пост ще разгледаме как една дамска гривна от медицинска стомана може да се носи с всякакъв вид облекло и как правилно да комбинираме всеки един модел с други аксесоари, за да се постигне перфектният визуален ефект. Гривните от медицинска стомана са изключително популярни поради своята издръжливост. Те са подходящи както за ежедневно носене, така и за специални поводи, като сватби или рождени дни. С разнообразието от модели, дизайни, красиви елементи и детайли, гривните от медицинска стомана предлагат елегантност и стил на всяка дама. Независимо дали търсите изискана гривна с кристали, перли или масивна плочка, ще откриете качествени изделия с неповторим дизайн и плетка. Подарете си красива гривна от медицинска стомана или я подарете на любим човек - тя ще бъде незабравим подарък с дълготрайна стойност.

Гривна от стомана - последен писък на модата

Ако си падате по модните аксесоари и изпитвате необходимост да сте винаги в крак с модата сигурно знаете, че красивата стоманена бижутерия навлиза  все по – всеобхватно и в момента е много популярна особено сред младежите. Бижутата от стомана са стилни, елегантни и подходящи както за мъже, така и за жени. Стоманата, от която се изработват стоманените пръстени, обеци, гривни, синджири е неръждаема, не корозира и не причинява алергии. От нея се произвеждат не само бижута, но и домакински уреди и хирургически инструменти и поради това е позната и под наименованието медицинска стомана. Неръждаемата ( медицинска ) стомана, от която се изработват бижутата е проба 316 L.

В момента на пазара можете да откриете изключително голямо разнообразие на бижута от стомана, но като че ли най - популярни са стоманените гривни, които са като магнит за всеки младеж и девойка. Гривните от стомана се предлагат в много и различни размери, с изумителен дизайн и в комбинация с различни други материали като титан нитрит, камъни Сваровски, оникс, та дори и диаманти. Поставени на ръката стоманените гривни стоят много стилно и симпатично и могат да се носят при всички поводи. Няма по - модерно и стилно бижу в момента от стоманените гривни и вие можете да си ги закупите на изключително добри цени с бърза доставка. Така освен, че ще се сдобиете със стилно и елегантно бижу на супер цена, ще сте в крак с най - новите модни тенденции и няма да се притеснявате дали ще потъмнеят след време бижутата ви и дали ще изгубят част от блясък и красотата си. Стоманената бижутерия се предлага на наистина ниски цени, като по този начин е много по - достъпна от стилната сребърната бижутерия, като ниската цена по никакъв начин не се отразява на високото качество на изработка. Благодарение на съвременната технология за обработка на стоманата за нанасяне на допълнителни слоеве върху изделието PVD ( physical vapor deposition ) стоманените гривни, обеци, пръстени и синджири могат да изработят в различни цветове като бяло, с позлата от жълто злато, с позлата от розово злато, с черен оксид и други.

Видове стоманени гривни

Стоманени гривни има в огромно разнообразие, при нас ще ги видите такива на цени от 15 лв. до 100 лв. Популярни модели са тези, които са комбинация на червен конец със стоманен елемент. Стоманеният елемент може да е висулка, буквичка, някое животно или орнамент, който да има някакво символично значение. Ако размерът на гривната позволява, може да се изработи такава гривна и с надпис цялото име на притежателката му. Това е много подходящ подарък за девойки за имен ден. Червеният конец по принцип се връзва срещу уроки, а когато е в комбинация със стомана символиката е твърдост и защита. Други популярни гривни са тези с различни видове камъни, като тюркоаз, корал и ахат, към които е добавена стоманена висулка. Така чарът на камъните се съчетава със силата на стоманата и гривната се превръща в уникално бижу. Типичните гривни от стомана са изработени целите от метал и са предпочитани от много мъже. При тях има вариант за различни орнаменти и надписи по самия метал. Някои от тях имат плочки, релеф и кожа, но стоманата преобладава.