Табели, изработка и цени

Вие сте тук

Обикновено не забелязваме табелите, които са навсякъде край нас, докато не ни се наложи да потърсим някое указание или посока, в която да поемем. Рядко забелязваме и табелите, които са поставени на работните ни места, макар че имат своето важно предназначение и не са поставени просто за красота. Когато обаче ние се наложи самите ние да поставим указания на работното си място, без значение дали то е производствен цех или офис, тогава започваме да се чудим къде да поръчаме изработка на табелите за врати, от които се нуждаем. Табелата е традиционен метод за външна сигнализация, който дава първите впечатление за бизнеса ни. 

Фирми за изработка на табели има много, но ако искате качество, коректност и бързина на изработката на вашите продукти, има само едно място и то се нарича "СОМАХА". Компанията е сред фирмите, които са заети в производството на всякакви видове табели от най-разнообразни материали. Без значение дали ви са ви необходими метални, дървени, пластмасови или метални табели, СОМАХА ще ги изработи за вас бързо и качествено. Фирмата изработва табели по метода на лазерното рязане, което гарнирано с допълнителна финишна обработка на табелите, гарантира перфектното изделие. Размерите и дебелината на табелите също не са проблем, тъй като машините за изработка са от най - ново поколение и могат да постигнат завидни резултати. Техниката винаги е от първостепенно значение, когато стане въпрос за производство. Не на последно място остават обаче и специалните умения на екипа. Високият професионализъм позволява на клиентите да се възползват не само от техническите умения на екипа, ами и на идеите им. Много често, клиентите знаят горе долу какво искат, без да имат ясната представа и само един строго специализиран екип има знанията да предложи идеи, които да са успешни и атрактивни. 

Компанията предлага изключително разнообразна продуктова гама на табели, както и табели по индивидуални проекти на клиента. Надписите на табелите се изработват посредством лазерно гравиране или лазерно рязане и вашите табели ще са не само качествено, но и красиво надписани. Вече не е необходимо да търсите отделни фирми, които да изработят различни по вид табели - somaha.bg може да изработи продуктите, от които имате нужда дори и те да са от различни материали. Фирмата изработва и предлага на своите клиенти табели за производствени цехове и фабрики, както и за ресторанти и заведения, хотели, табели за учреждения, обществени и административни сгради, табели по дизайн на клиента и др. Цветовете и размерите на надписите са изключително разнообразни и съобразени изцяло с желанието на клиента.  Може да се направи и печат върху табелата, който да я отличава от всички останали. 

"СОМАХА" се е доказала като коректна и лоялна фирма. Клиентите я познават с качеството на предлаганите продукти и достъпните цени. Без значение от какво количество табели имате нужда, те ще бъдат изработени бързо, с качество на високо ниво и в предварително уговорените срокове. Веднъж доверили се на СОМАХА ще станете нейни редовни клиенти и партньори, защото от компанията знаят, че най - голямото им богатство са техните доволни клиенти и не допускат компромиси с качеството на произведените от тях табели. Наистина са малко компаниите, които могат да възкликнат "Нашите клиенти са лоялни, заради качеството ни!", "СОМАХА" е точно една от тях. Във фирмата работят проектанти, дизайнери и специалисти по лазерно рязане и гравиране, които имат богат опит и са наясно и с най-малките детайли по изработката на табелите. Тоест и да искате да ги затрудните с ваша идея, едва ли ще успеете, така че дайте пълна свобода на въображението си. 

"СОМАХА" се гордее със своите продукти, които предлага, като не спира да разширява продуктовия си каталог, да въвежда най - новите и модерни технологии и машини за производство и да квалифицира служители си. Фирмата изпълнява и експресни поръчки за производство на табели, което е от изключително голямо удобство за тези от вас, които спешно се нуждаят от определени бройки табели, които да поставят в цеха, хотела или заведението си.