Стоманени висулки

Вие сте тук

Време е да попълните колекцията си от бижута и да внесете малко свеж полъх при бижутата си от най - новите модни тенденции, но се чудите на какво да се спрете? Иска ви се да притежавате нещо красиво, стилно, елегантно, но и в същото време провокативно и не много скъпо?

Няма какво да се чудите - за вас е точно стоманената бижутерия и по - точно стоманените висулки. Предполагам вече знаете, че едни от най - модерните бижута в последните няколко години са изработени именно от неръждаема медицинска стомана, тъй като тя е изключително здрава, не корозира, не причинява алергии и бижутата изработени от нея са на доста по - приемливи цени. От неръждаема стомана се изработват пръстени, обеци, гривни, висулки и синджири и какво ли още не и всеки може да открие подходящото бижу за себе си или за свой приятел. Стоманените висулки, които могат да се открият са много и разнообразни и е въпрос на личен стил и разбиране за красота на кой модел ще се спрете. Висулките изработени от стомана могат да бъдат комбинирани с различни полускъпоценни камъни, камъни Сваровски или с други бижутерийни материали, което ги прави изключително стилни и подходящи за носене както в делник, така и на празнични поводи. Много популярно и модно е, стоманените висулки да се носят на кожени каишки и по няколко на брой.

Стоманените висулки са подходящи и за подарък, тъй като висулките са стоманени бижута, които могат да се носят както на синджир или каишка, така и прикрепена към ключодържател, телефон, гривна, та дори и към пръстен. Така според желанието и настроението всеки ден на притежателя и визията му може да бъде различна.

Цените, на които се предлагат стоманените висулки са много примамливи и достъпни и всеки може да си позволи да закупи една или няколко висулки, които да сменя според тоалета или настроението си, съчетавайки ги умело с останалите си аксесоари. В нашия онлайн магазин предлагаме прекрасни стоманена висулка или различни видове стоманени талисмани на стойност от 6 лв. до 45 лв.

Видове стоманени висулки

Стоманената бижутерия има много почитатели, които с всеки изминал ден се увеличават, тъй като бижутата изработени от стомана са стилни, елегантни и красиви. Предпочитани са стоманените плочки, на които може да се изпише име, пожелание, мото или нещо друго по желание. Също много харесвани са различните лазерно изрязани фигурки и медальони. Много жени се влюбват в стоманените колиета със сърца, като има и уникални модели, в които в сърцето има нещо преплетено или допълнителни фигурки. Също толкова харесвани са и стоманените висулки с животни, като пеперуди, делфини, скорпиони и др. Естествено, от стомана може и да се изпише само име, без да е направено на плочка, а буквите да са си самостоятелни, което отново е много подходящ подарък за имен ден или някой личен празник. Ако дамата или господина, на когото ще правите подарък има хоби, то това може да е страхотна идея за висулка с елемент от него, примерно китара или тесте карти. Много атрактивни са и стоманените медальони, на които може да се изобрази снимка на даден човек. Този подарък е много личен и много персонален, така че е подходящ само за най-скъпите ви хора. Изобщо стоманените висулки могат да станат подаръци за всякакви поводи, така че просто трябва да разгледате и да избере това, което най-много би допаднало на човека. 

Висулки от неръждаема стомана за всеки ден и всеки повод

Независимо от повода или  облеклото, един медальон от стомана е перфектният избор за всеки един от нас. Изчистените му линии и издръжлив материал ги правят подходящ за всякакви ситуации. От елегантни медальони до модерни дизайни, стоманените висулки предлагат изисканост и издръжливост в едно. Независимо дали търсите нещо за специално събитие или просто искате да допълните своята колекция от бижута, висулките от неръждаема стомана са изборът, който никога няма да ви изневери.