Плакети

Вие сте тук

Искате да отличите служител на месеца или годината, да наградите състезател, танцьор или певец или сте директор на училище или спортен клуб и ви трябват стилни и оригинални награди и плакети, а не знаете към коя фирма да се обърнете? Чудите се от какъв материал и по какъв начин да бъдат изработени наградите и призовете, с които искате да отличите състезателите или служителите си? Спокойно, няма защо да се тревожите, просто потърсете услугите на една от най - добрите фирми за изработка на лазерно гравирани и изрязани плакети "СОМАХА" и вашите награди ще са най - стилните и отличаващите се.

Компанията предлага изработка на награди, гравиране на спортни купи, медали, призове и плакети по най - модерни технологии, които ще задоволят и най - взискателните вкусове. Ако искате вашите служители, ученици или състезатели да бъдат впечатлени и трогнати от наградите, които ще им подарите, разгледайте продуктовия каталог на " СОМАХА " и изберете тези плакети, които са най - подходящи за случая. Ако се затруднявате в избора на награди, служителите от компанията ще ви предложат различни варианти или ще изработят специално за вас плакети по индивидуален дизайн, изцяло съобразен с вашите изисквания. Фирмата предлага изработка на награди от различни материали, дърво, метал, двуслоен ABS и други в различни форми и дебелини, като всяка една изработена награда или приз е съобразена изцяло с желанията, повода и изискванията на клиента. Призовете и плакетите, които фирмата изработва са произведени по метода на лазерното рязане и гарвиране, като така се постига изключително голяма детайлност и дълбочина на изработката. Без значение дали се нуждаете от единични бройки или от голям тираж, вашите продукти ще бъдат произведени качествено, бързо и на много достъпни цени. От самото си създаване до днес фирма "СОМАХА" е изработила награди, призове и плакети за национални и международни фирми, музикални конкурси и други.

Плакетите и призовете не са просто предмети, които така или иначе трябва да дадете, те са най - ценният предмет, които с който можете да отличите тези, които го заслужават. Затова и плакетите, които ще поръчате трябва да бъдат изработени качествено и с оригинален и стилен дизайн. Само така, отличавайки някой с тях ще докоснете сърцето му, тъй като дизайнерски изработената и поименно надписана награда е нещо изключително скъпо за този, който ще я получи. Ако плакетите, които сте подбрали не са изработени добре, качествено и с вкус, тогава вашето отличие няма да бъде възприето с отворени сърца.

Избирайки продуктите на фирма " СОМАХА " вие ще имате едни изключително стилни, красиви и уникални плакети, с които ще се гордеете, а тези на които ще ги връчите ще ги показват с гордост.

Фирмите, които предлагат изработка на наградни материали са много, но само няколко от тях могат да ви предложат качество, бързина и уникален и стилен дизайн на плакетите. Избирайки продуктите на СОМАХА вие ще се отличавате от останалите и вашите награди ще стоят на най - почетното място в дома на тези, на които ги подарите.