Обеците - бижутата, които винаги ще са на мода

Вие сте тук

златни обеци Сомаха

Обеците са онези бижута, които всяка жена пази ревностно да не ги счупи, надраска или пък изгуби. Макар всички бижута да красят, обеците винаги са имали някак по-силно значение за дамите. Украсявайки лицата на своите притежателки, доказателства за тяхното използване има още при първобитните хора. Естествено, металите, които се използват днес за направата на обеци са различни, формите им са различни, но желанието за красота и изящество е непроменено. Големите имена в световната мода не пропускат да добавят чифт обеци към всеки свой нов модел дреха. Именна като Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Dior и Michael Kors не забравят да отдадат нужното внимание на малките изящества, което е сигурно доказателство, че и всички останали не трябва да го правим.

златни обеци с бели и лилави цирконий

С внимание към детайлите, ние от Сомаха подбрахме модели стоманени, златни и сребърни обеци, които да завладеят вниманието ви и да подчертаят облеклото ви. Има два типа жени, тези, който ежедневно носят обеци и такива, които слагат бижутата само по поводи. Независимо към кой от двата типа принадлежите, в нашите страници за обеци ще намерите, точно каквото търсите. Познавайки нашите клиенти и знаейки техните предпочитания, решихме да разделим обеците на три различни категории, спрямо материалите от които са направени.

Дамите, които предпочитат златните украшения, могат да се насладят на голям избор. Златните ни обеци са изработени от чисто злато проба 585 в уникални атрактивни форми. Освен от благородния метал, в нашата категория за златни обеци ще намерите и такива, изработени с множество камъчета цирконий, които да предадат игриво блестене при отразяване на светлината. За по-дръзките дами, които избират наситения цвят и стилното присъствие, имаме подбрани обеци с искрящи червени рубини, сапфири, морско сини аквамарини, както и с естествен александрит. Моделите ни включват традиционни златни обеци халки с различно позиционирани камъчета – в редица, по диагонал, в знака на безкрайността и дори във формата на панделки. Нежните златни халки за уши не са тежки и са деликатно украсени, така че да бъдат достатъчно дискретни с намек за уникалност. За най-дръзките дами, а защо не и господа, имаме златни обеци във формата на зайчето на Плейбой, като очите на зайчето са от камъчета цирконий. Златните обеци във формата на пеперудки и сърца също са много предпочитани. Можете да разгледате различните ни вариации, които включват камъчета, инкрустирани на различните крила на пеперудата, както и две или три сърца оплетени едно в друго. Наситен с деликатност и смисъл модел е този, който изобразява знака на безкрайността. Златните обеци с този знак също ги има в различни варианти с камъчета цирконий.

Модата се променя и това си личи и по бижутата. Съвсем скоро започнаха да се носят обеци изработени от стомана, като изработката на обеци също не закъсня. Заради лесното обработване на този метал, моделите могат да задоволят всяко предпочитание. Можете да видите нетрадиционните ни дизайни на листа обеци и крила обеци.

Безспорно най-разпространените обеци са сребърните. Почти няма дама, която да не притежава поне по 3, 4 чифта. Нашите сребърни обеци са изключително разнообразни, съобразени са с традиционните стилове, както и с по-атрактивните младежки тенденции. Отново избрахме да комбинираме някои модели с камъчета цирконий, които да проблясват деликатно. Можете да забележите много различни модели висящи обеци подходящи както за ежедневно носене, така и за специални поводи. Освен тях, изключително атрактивни са тънките големи халки, както и вплетените един в друг кръгове. Освен спираловидните и кръглите форми, имаме и сребърни обеци, които са в триъгълна и квадратна форма. Този тип модел, стои изключително добре на изчистено строго облекло, защото придава разчупеност и авангардност в точно премерено количество. Към тази група спадат и ромбовидните обеци. Изключително модерни са сребърните обеци, които са в комбинация с оникс, както и тези със седеф. Макар и традиционен, като метал, дизайнът на сребърните обеци може да бъде доста атрактивен и предизвикателен. За всички, които предпочитат по-скромните бижута имаме огромно разнообразие от сребърни малки обеци в различни форми. Интересни модели са тези във формата на змия, пеперудка, знакът за безкрайност и сърце. За дечицата сме отделили прекрасни обеци топченца, обеци във формата на черешки или такива с Мики Маус.

Където и да отидем по света, от който и период да прелистим страниците на историята, ще видим че носенето на обеци никога не е преставало. Те са били и ще бъдат част от облеклото не само на дамите, ами и на господата. Макар тенденциите да се променят, предпочитаните материали също, желанието за стил и за украсяване на собствената ни красота винаги остава едно и също. Обеците, въпреки че могат да бъдат много малка част от цялостният вид на една жена, могат да са и този елемент, без който облеклото ѝ ще остава незавършено. Понякога най-малките неща имат най-голяма сила и прекрасните бижута доказват това правило всекидневно. Това е и главната причина големите имена в модата да не спират да създават нови и нови модели от малките украшения, защото без чифт прекрасни обеци просто не може!