Най-подходящите златни бижута за Коледа

гоеми халки обеци

Със застудяването и падащите листа, неминуемо започваме да мислим за коледния уют и тържествата. Подготвянето на тоалет е едно от първите неща, за което се сещат повечето жени. И макар и обличането на клин и зимен пуловер по време на коледната вечеря да звучи невероятно комфортно, това не е едно от нещата, които можем да публикуваме спокойно в социалните мрежи. От друга страна, красивата дълга черна рокля с красиви обеци е точно това - добър тоалет за коледното тържество. Решихме да ви помогнем с избора на коледни бижута, точно защото и ние като вас, нямаме търпение да настъпи това време от годината, носещо аромат на мандарини и канела.

Кръгли големи халки обеци

Този тип обеци са абсолютната класика. Могат да са както идеалното златно бижу за през деня, така и за по-официално тържество. Стоят добре с прибрана и с пусната коса. Единствено, не се препоръчва, да ги слагат хора с по-пълни лица или такива, чието лице има кръгла форма. Ако са ви омръзнали, защо не експериментирате с кръгли халки, които имат някакви скъпоценни камъни по тях? Изключително атрактивни са, но крият риск от отвличане на вниманието, така че имайте и това предвид.

Златни бижута с перли

Никога не можете да сбъркате с носенето на перли. Откакто се носят бижута, малките бели изящни перли са част от тях. Могат да се съчетаят добре, както с по-нежна рокля, така и с по-смели решения. Когато носите златна гривна с перли, тя е символ за вашата деликатност и нежност. Изработват се и златни и сребърни бижута с перли, така че имате огромен избор. Всъщност перлите могат да се сложат и на дънки и пуловер, така че ако това е изборът ви за коледната нощ, те са най-подходящото решение за бижу.

асиметрични обеци

Дълго колие

Дългите тънки колиета са прекрасни, когато са част от елегантно облекло. Тънките верижки, независимо на колко слоя падат, са перфектни за остри деколтета и такива без презрамки. Ако златното колие е снабдено и с красива и добре изработена висулка, то тогава то макар и тънко може да се превърне в акцент на тоалета. Тънките колиета не са за пренебрегване, така че ако имате такова, нашият съвет е да му дадете шанс на коледната вечеря.

Шарените бижута

Колкото и странно да звучи, шарените бижута не са отживелица от 60-те години на XX век. Няма нищо по-позитивно от пръстен или гривна в цветовете на дъгата. Или пък голямо бижу, в което са примесени няколко благородни метала заедно и се допълват цветово и стилово. Шарените бижута носят позитивни емоции и усещане за лекота и приятно прекарване. Идеите как да ги комбинирате са безброй. Безброй са също така и дизайните, които могат да бъдат постигнати.

Единственото, с което трябва да внимавате е бройката шарени бижута, които слагате. Гледайте да не са повече от 2 по цялото ви тяло. В противен случай, ще се засенчват едно друго и нито едно от бижутата няма да получи вниманието, което му се полага.

Златните асиметрични бижута

Всички харесваме традиционните бижута, харесваме комфорта, който ни носят и начина, по който ни карат да се усещаме. От време на време обаче на всеки му се иска малко разнообразие. В такъв момент, нашият съвет е да изберете златно бижу, което е асиметрично. Няма нищо по-привличащо вниманието от бижу, което изглежда традиционно, но някоя от линиите му не е гладка, формата му е неправилна или скъпоценните камъни са атрактивно инкрустирани. Такива бижута са „черешката на тортата“, когато става въпрос за официално облекло за някакъв повод.

Заключение

Ако изберете тип бижу, от тези, които изброихме по-горе, със сигурност няма да сбъркате. Коледната вечеря и празненство обаче не е само до бижутата и дрехите ви, така че се заредете с добро настроение и много топли емоции.