Мъжки сребърни пръстени

Вие сте тук

сребърен пръстен за мъж

Наближава някакъв празник и искате да изненадате мъжът до вас? Търсите най - интересния и стилен подарък, който да му поднесете по време на празничната вечеря или парти? Искате да е нещо, което със сигурност ще го зарадва, и което той сам трудно ще си го купи? Ако търсите нещо по - нестандартно за любимия си – нещо, което не е обичайната риза, блуза или комплект за бръснене, то тогава ние ще ви издадем една тайна.

Няма проспериращ мъж, който да не харесва мъжки сребърни пръстени, но мъжете са малко по - срамежливи при покупките на бижутерия за себе си. Ако искате да изненадате приятно един мъж, без значение дали той е мъжът до вас, дали ви е баща, син или просто добър приятел - един семпъл, стилен мъжки сребърен пръстен с изчистени линии, би го зарадвал истински и той би го носил с удоволствие и ви се сещал за вас с усмивка всеки път, щом го види на ръката си.

Мъжете, както и жените обичат бижутата, но българските мъже все още някак си изпитват леко неудобство да купуват за себе си бижута, дори и това да е евтин мъжки сребърен пръстен. Затова един такъв подарък, поднесен му от любимо същество би го зарадвал неимоверно много. В Сомаха ще видите мъжки сребърни пръстени на цена от 54 лв. до 82 лв.

А защо точно сребърен пръстен?

На първо място, защото среброто е универсално, ненатрапчиво и един мъжки сребърен пръстен с изчистени линии или с камък примерно би стоял много изискано на всяка мъжка ръка. Отдавна отминаха времената, в които беше въпрос на „доказване на мачото”, когато определена част от мъжете носеха тежки златни ланци и пръстени.

Днес съвременният, успяващ и проспериращ мъж предпочита стилните бижута, които не се натрапват, но които се забелязват веднага. Знаете онази част от поговорката, че по „дрехите посрещат”, а ние ще допълним, че по „аксесоарите изпращат”. Среброто винаги е било по - предпочитано и от бижутерите, които изработват мъжки сребърни пръстени, тъй като се обработва лесно и в различни форми. В последните години на пазара се появиха изключително много и различни модели на мъжки пръстени като се започне от класическия тип с камък и се стига до мъжки сребърни халки тип ”синджир”, ”гривна” или 2 В модел.

мъж си проверява телефона и носи сребърен мъжки пръстен

Не е за подценяване и цената, на която могат да се закупят мъжките сребърни пръстени или сребърни годежни пръстени. В сравнение със златните и платинените бижута, сребърната бижутерия е в пъти по-евтина, което ви дава възможност да изберете един наистина хубав и с по-голям грамаж мъжки сребърен пръстен.

От къде да закупите стилни и уникални по своята изработка мъжки сребърни пръстени?

В зависимост от това на какво сте се спрели, можете да купите пръстени във всеки един бижутериен магазин, но ако искате вашия подарък да се отличава с качество на изработката и стилен, уникален дизайн, то тогава можете да разгледате продуктовия каталог на Сомаха. Компанията предлага мъжки сребърни пръстени в изключително разнообразни модели, а ако това не ви задоволява може да изработи пръстена за вашия любим по ваш дизайн. Бъдете креативни, нестандартни и малко щури и зарадвайте любимото си същество със стилни и елегантни мъжки сребърни пръстени!