Лазерно гравирани подаръци, в които ще се влюбите

Вие сте тук

Машина за лазерно гравиране

Колкото и да сте били добри или лоши през изминалата година, дядо Коледа и неговите джуджета вече са започнали да приготвят подаръците. Всеки ще получи по нещо малко, ако не от добрия старец, то от някой близък. Приготвянето на подаръците, които ние ще подарим обаче също не трябва да остава за последния момент.

Подбрахме ви няколко прекрасни идеи за необикновени подаръци, лазерно гравирани подаръци, които да поднесете с внимание и любов на близките си.

Лазерно гравиран стъклен поднос за пай

Стъкления поднос сам по себе си е оригинален подарък за любители на готварството. Ако обаче и го надпишете на кого принадлежи и кой прави най-хубавия пай, то тогава той става незаменим подарък. Върху стъкло можете да гравирате лазерно не само надпис, ами и някакво лого, така че можете да добавите някоя картинка на пай или на друго захарно изкушение. Обещаваме ви, че майстор-готвачът ще се зарадва.

лазерно гравирана купа за пай

Лазерно гравирана постелка за вход

По какво се познава дали един дом е стилен и дали живущите в него са гостоприемни? По постелката пред входа, разбира се. Когато се гравира лазерно такава постелка, надписът се прогаря в тъканта, което означава, че никога няма да се изтърка.

Лазерно гравирана постелка за вход

Лазерно гравирана каишка за куче

По време на коледните празненства може да забравим нашите четириноги приятели и аксесоарите за домашни любимци. Кожата, като материал, е изключително лесна за лазерно гравиране и изработката става прекрасна. Кожените каишки за куче с лазерно гравирано име са стилни и функционални.

Лазерно гравирана каишка за куче

3D карта, като произведение на изкуството

Ще ви трябва голяма дървена плоскост и изображение на това, което искате да има върху картата. 3D картата, направена чрез лазерно рязане е релефна и изглежда вдъхновяващо. Такъв подарък е подходящ за ценители на нестандартните идеи и на изкуството.

3D карта, като произведение на изкуството

Дъска за рязане с лазерно гравирана рисунка

Точно както дървената плоскост за картата, така и дървената дъска за рязане е перфектен подарък. Ако ще я подарявате на родител, можете да изберете някоя детска рисунка. Ако пък е предвидена за приятел готвач, тогава някой весел надпис със сигурност ще го зарадва. Предупреждаваме, това не е подходящ подарък за гадже или за жена, която не готви. Така можете да си навлечете нейния гняв вместо благодарност.

Дъска за рязане с лазерно гравирана рисунка

Подложки за чаши с лазерно изрязани надписи

Подложките за чаши са изключително полезен подарък, особено когато искаме да се запазят хубавите мебели. Ако измислите коледен дизайн, някакви звънчета, венец или елхичка за модел върху тях се превръщат в атрактивно допълнение към коледната трапеза.

Подложки за чаши с лазерно изрязани надписи

Лазерно изрязан гребен във формата на мустаци

Мустаците имат свой пик в световната мода. Заедно с бухалите, мустаците изведнъж завладяха дрехи, бижута, дори и гребените. Това е оригинален младежки подарък, който 100% ще завладее сърцата.

Лазерно изрязан гребен във формата на мустаци

Лазерно гравиран калъф за телефон

Днес не излизаме без телефоните си и ако подарите на някого калъф за телефон с лазерно гравиран надпис, можете да бъдете сигурни, че няма да го изпуска от поглед. Добър подарък е за децата, за да се сещат да ви се обаждат редовно.

Лазерно гравиран калъф за телефон

Лазерно изрязана рамка за снимки

Забелязали ли сте как бабите и дядовците винаги искат снимки за всякакви поводи, дори и без поводи? Имаме решение, точно за тях. Подарете им лазерно изрязана рамка за снимки, която да събира няколко снимки на едно място. Така ще могат да показват едновременно всички деца и внуци. Такъв подарък ще им стопли сърцата без да ви вкарва в излишни разходи. А кой е казал, че трябва да похарчим цяло състояние за хубав подарък?

Лазерно изрязана рамка за снимки

Лазерно надписана халба за бира

Това вече е подарък за любителите на пивото. Перфектният дар за татковците, които обичат да си наливат по една студена бира след работа. За приятели и компания също не е лоша идея.

Лазерно надписана халба за бира

Лазерно гравирана футболна топка

Няма голямо семейство без поне един спортен запалянко в него. Лазерно гравирана топка е повече от перфектен подарък, можете да я надпишете с неговото име или да сложите името на любимия спортист и в двата случая ще се зарадва страшно много.

Лазерно гравирана футболна топка

Лазерно изрязани обеци

Тук нямате ограничения нито към размери, нито към материал. Лазерно изрязаните дървени или стоманени обеци могат да изглеждат достатъчно добре, както от метал, така и то акрилна кожа. С такъв подарък подарявате нещо красиво и изработено с внимание.

Лазерно изрязани обеци

Лазерно изрязани снежинки за украса

Най-добрият подарък за Коледа винаги ще си остане украсата за коледното дръвче. А няма нищо по-хубаво от ръчно изработена украса или поне уникално измислена такава. Няма нищо по-красиво от лазерно изрязани снежинки, които да красят елхата и да напомнят за вашият оригинален подарък.

Лазерно изрязани снежинки за украса

Лазерно изрязано произведение на изкуството от кожа

За това ще ви трябва по-голямо парче кожа и дизайна, който искате да постигнете. Подобен подарък е подходящ за артистични хора, които тръпнат да закачат на стената си произведения, които са уникални и няма други подобни на тях. 

Лазерно изрязано произведение на изкуството от кожа