Ключодържатели

Вие сте тук

В последните няколко години стана много популярно всички фирми и организации да подаряват фирмени подаръци на своите клиенти и партньори

Това от своя страна даде тласък на производството на рекламни подаръци и материали. Фирмите, които изработват и предлагат фирмени чаши, химикали, календари и какво ли още не са изключително много и това понякога затруднява компаниите, решили да поръчат фирмени подаръци. Обикновено, когато дойде моментът да потърсите сувенири и рекламни подаръци фирмите, към които се обръщате ви уверяват, че могат да произведат всичко, от което имате нужда, но доста често се случва да се натъкнете на нелоялни производители или рекламопроизводители, които бавят поръчката ви и това ви е причинявало през годините доста проблеми. Затова, ако ви се налага да поръчате ключодържатели за компанията си или за подаръци на своите близки и искате те да бъдат изработени според вашите изисквания, качествено и в срок, можете да се обърнете към нас. Компанията ни е с утвърдено име на пазара и е сред предпочитаните от голяма част от фирмите, тъй като през годините сме доказали, че за нас няма невъзможни неща.

Защо ние изработваме най-добрите ключодържатели?

С ключодържателите произведени от нас, вашата компания и вашите продукти ще бъдат запомнени бързо и лесно, защото ключодържателите, които ще подарите на клиентите си ще са елегантни, стилни и изработени според вашите желания и изисквания и те ще ги ползват с огромно удоволствие. Може би ще запитате: ”Какво отличава точно тази компания от останалите, които могат да се открият на пазара?” Веднага отговаряме - с разнообразието на модели, цветове, форми и дебелини които предлага, както и с изключително коректното и открито отношение към всеки свой клиент без значение дали става дума за поръчка на единични бройка или голямо количество от рекламните подаръци. Освен това, разполагаме и с най-модерната техника, която позволява безброй вариации на изработка. Няма как да се съчетаят качествена изработка и оригинален дизайн и да не се получи добър продукт. Това е и основната ни разлика с всички конкуренти - ние разполагаме с всички предпоставки за изработването на уникални ключодържатели.

Ключодържател от каталог или по поръчка 

Продуктовите каталози, които ще ви предложим са изключително богати като асортимент и можете да изберете каквото ви харесва. А ако не намирате точно този вид изделие, които сте си представяли, ние ще ви изготвим специално за вас индивидуален дизайн. Това означава, че ще имате ключодържатели, които никоя друга фирма няма да притежава. Единствено от вас зависи на какви форми, цветове и начини на гравиране ще се спрете.

Не е казано обаче, че можете да поръчате изработка на ключодържатели само като фирмени подаръци. Ключодържателите са за предпочитане, когато ваш близък или любим има повод и вие искате да го изненадате с нещо малко по - нестандартно, което ще помни винаги. Представете си любимата, с която сте решили да прекарате остатъка от живота си. Нима няма да я трогнете подарявайки и ключ от дома ви с елегантен и стилен ключодържател на който са гравирани имената ви? Или приятеля ви, който заминава надалеч, дали няма да се трогне, ако на летището му подарите специално изработен едностранно или двустранно гравиран ключодържател, който да му напомня за дома? Това са не само полезни вещи - изработени от нас, това са произведения на изкуството, които показват вашето лично отношение към клиенти, партньори и любими хора. А какъв по-мил подарък може да съществува от този, който е направен с лично отношение?

Сами ще се уверите, че макар и малък подарък, един ключодържател може да има огромно значение. В крайна сметка, подаръците са точно за това - да зарадват другия човек и да му напомнят за вас. Заповядайте при нас и ние ще ви помогнем в избора на модел, цвят и гравиране или прегледайте страницата с готови изработени ключодържатели