Ключодържатели

Вие сте тук

Един стоманен ключодържател може да бъде точно подаръкът, който Ви трябва!

Голяма част от ключодържатели са изработени от медицинска стомана. Тя е неръждаема и полирана и с високо качество и е често предлагана на добри цени. От нея се изработват и голямо разнообразие на елегантни пръстени, синджири, гривни, ключодържатели с надпис и изобщо всякакви аксесоари и бижута, както ще забележите, когато разгледате подробно предложенията онлайн. Бижутата от медицинска стомана не просто се отличават с качеството си, те са незаменими стилни допълнения към перфектната визия. Всеки, който се осмели да сложи нестандартно стоманено бижу веднага печели симпатиите на околните. Подарявайки бижу или ключодържател от неръждаема стомана, Вие ще зарадвате близките си изключително много. Стоманените продукти обикновено са на атрактивна цена с богат избор на предложения и за всеки един от тях ще откриете подробна информация в описанието му качено във всеки онлайн магазин.

Защо понякога да предпочетем елегантни ключодържатели пред познатите ни бижута. Бъдете различни и спечелете сърцето на околните

Ключодържателите се превърнаха бързо в модерен аксесоар, който не само е функционален, но и добавя доза практичност към ежедневието ни. Доста от хората предпочитат за подаръци персонализирани и стилни ключодържатели, вместо традиционните златни или красиви сребърни бижута, което от своя страна показва едно лично отношение към подаръка. Това не само ги прави различни, но и им позволява да изразят своята индивидуалност. Ключодържателите също така са един прекрасен начин да се отличите и да спечелите възхищението на околните, като добавите изтънченост и класа към визията си.

Ключодържателят като допълващ аксесоар

Ключодържатели за мъже не са от най-типичните аксесоари и са всъщност едно от последните неща, които се сещаме, като важен аксесоар. В някакъв момент, някой някъде е решил, че ключовете са прекалено малки и неудобни предмети за носене. представете си 10 ключа за различни врати и нищо да не ги обединява. Колкото и внимателен да е човек би загубил поне половината. Мъжете имат навика, примерно, да носят ключовете си по джобовете на дрехите си, а от там да се изгубят никак не е трудно. Съответно, жените пък пускат ключовете на дъното на дамските си чанти, които както всички знаете могат да са абсолютен хаос. И в двата случая ваденето и намирането си е цяло предизвикателство. А влизането вкъщи и отключването на входната врата или на колата трябва да е лесно. Виждали ли сте малки деца с ленти на врата с ключове? Няма как да не сте, даже е напълно възможно и вие да сте носили такива като деца. Сигурността, че ключовете няма да се загубят и удобството да се достигат лесно и бързо винаги е на първо място. Проблемът е, че възрастните хора не могат да си сложат ключовете на врата, от една страна от естетическа гледна точка, от друга - най-вероятно ще тежат много. И така са се появили ключодържателите - малки верижки с прикачено украшение, което да е лесно за хващане и да захваща едновременно много ключове. Онлайн можете да разгледате безброй варианти и модели на мъжки ключодържатели, включително и кожени ключодържатели за коли, с надписи и със снимка на добра цена.

Както всеки функционален предмет, така и ключодържателите са добили и частично значение на украшение, което да ги прави лесно разпознаваеми и по-лични. Не че не може да имате просто верижка, която да ви държи заедно ключовете, просто е по-приятно да има и някакво украшение на нея. Тук точно идва мястото на стоманата и нейните брилянтни свойства. Не чак толкова скъпа, колкото златото - заради стоманено украшение, никой няма да ви открадне ключовете - но все пак достатъчно ефектна, че всеки път да ви радва погледа. Стоманените ключодържатели са най-разпространените и това няма да се промени скоро. Представете си един ключодържател на кола с гравиран модела на колата на него - истинска радост за всеки притежател, която ще изпълни сърцето му.

Модели стоманени ключодържатели

Ключодържатели за всички марки коли

Луксозните ключодържатели за коли могат да бъдат всякакви, от ключодържатели с надпис „Карай внимателно“, през такива с марки и модели на коли, до стоманена плочка изрязана лазерно в някаква форма. Ако трябва да направите личен подарък на някого и знаете какво му е хобито или каква кола кара, можете спокойно да го изненадате със стоманен ключодържател с номера на колата му или с любимите модел и марка. Това е персонален подарък, който става и за мъже и за жени. Стоманените украшения могат да се комбинират с кожена част и по този начин да станат завиден аксесоар. За мъж най-подходящ е ключодържател с емблема на любимата му кола, докато за жена, ключодържател с надпис с нейното име може би, би бил по-желан. Погледнете условията ни за доставка и не се колебайте да поръчате от нас. Ако имате нужда от повече информация за изработката на специфичен продукт, пишете на конкретните фирми за цена и срок на изработка.

Луксозни ключодържатели от метал и кожа с гравиране

Популярни и много любими са и ключодържателите за двойки, които са допълващи се елементи и като се съберат се образува едно цяло. Луксозните ключодържатели направени от метал и от кожа са много естетичен подарък за дами. Естествено, всички модели могат да се изработят и по поръчка, ако са предназначени за по-нестандартен подарък. Ключодържателите с надпис могат да бъдат и романтичен подарък. Хубав подарък за двойки са ключодържателите за влюбени, които се допълват в някаква форма. Ключодържателите за двама могат да бъдат и с еднаква снимка или лазерно гравиран надпис. Цените на стоманените ключодържатели са от 5 лв. до 35 лв. според тяхната големина и модел. Да намерите подходящ артикул на добра цена никак не е лесно, ние ви обещаваме, че нашите продукти ще ви станат любими.  Заплащате определената цена при доставка, като допълнителна информация може да откриете на страниците за условия за доставка.

Как да изберем най-добрият ключодържател за подарък?

Няма универсален отговор на този въпрос. Сигурността на връзката ни с ключове винаги е била приоритет, но дали човек обича меки или твърди ключодържатели, големи или малки - е предимно въпрос на личен вкус. Ако обаче желаете да зарадвате някого, като му подарите нещо мъничко, то най-добрата опция е да заложите на нещо, което дадения човек харесва. Това може да бъде символ на любимо занимание, име на домашен любимец, цвете, надпис или каквото ви дойде на ум. Стоманените ключодържатели винаги намират приложение и за малки и за големи и за мъже и за жени. Как ще поднесете самия ключодържател и какво послание ще отправите с него също не е без значение. Важното е да знаете, че когато подарите на някого нещо, което се предполага, че той ще носи всеки път, когато излиза, той неминуемо ще се сеща за вас. Заради това не е лоша идея и да помислите добре за оригинален начин да подарите стоманения ключодържател.

Един такъв уникален продукт, който е комбинация от ключодържател и естествена кожа, са друг много любим аксесоар. Кожата е оформена така, че да бъде лесна за хващане и ако ключовете ви са паднали на трудно за достигане място, да можете лесно да ги издърпате. Естествената кожа е и обшита, за да може да издържи по-дълго време. Ключодържателите с кожа са стилен подарък, който отново може да бъде персонализиран в детайли. Благодарение на лазерната технология, ние успяваме да изработим модели, които да зарадват вашите близки хора.

Как да се грижите за стоманен ключодържател?

Ако той се замърси и искате да го почистите можете спокойно да го измиете с вода и сапун или веро. Ако има места, където водата не достига сложете малко течен сапун на памук и почистете по този начин. Ако ключодържателят е комбинация от стомана и естествена кожа, тогава трябва да внимавате малко повече. За да не навредите на кожата, използвайте само почистващи препарати, които са съобразени за нея. Ако нямате такъв под ръка, можете да минете ключодържателя и с мокра кърпичка. Естествената кожа е възможно да се надере, така че в никакъв случай не я мийте с телче или груба гъба. Можете да използвате и дезинфектант за ръце, за да държите връзката си с ключове чиста. Почиствайте ключодържателя си и ключовете редовно. Много често ги оставяме на места, които са пълни с бактерии и изобщо не се замисляме за факта, до какво са се докосвали. Освен че ще запазите добрият външен вид на вашия ключодържател, така ще предпазите и себе си от болести и вируси.