Индивидуални проекти

Вие сте тук

Как работим ние:

ИЗЯСНЯВАНЕ НА ПРОЕКТА:

Изпратете ни ваша скица, чертеж или идея в произволен файлов формат на емейл, изпратете факс или елате директно в офиса ни. Опишете обстойно изискванията си и целите, които искате да постигнете. Ние имаме готови решения за цялата гама от продукти, които предлагаме и този наш дългогодишен опит е на Ваше разположене, След като изясним нуждите ви ние пристъпваме към обработка на получената  информация и реализиране на евентуален мострен образец. С уточняване на поръчката се заплаща авансова сума по договаряне след което се стартира изпълнението й.

СРОКОВЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ:

Стандартния срок на изработка на мостра е от 2 до 5 работни дни. Срокът зависи от моментната натовареност и обема на поръчката. Нормалното изпълнение на малка поръчка е от 3 до 7 работни дни. Спешни поръчки се приемат след предварителна уговорка и се заплащат допълнително по договаряне.

КОМПЮТЪРНА ОБРАБОТКА:

Приемат се файлове за изпълнение във векторен формат .CDR, .AI, .EPS. Обработката на други файлове, чертежи и снимки се заплаща според сложноста им.

ГОТОВО ИЗДЕЛИЕ:

Готовото изделие се предава на клиента на място или се изпраща по куриер. При приключване на поръчката се заплаща и останалата сума, дължима по изпълнение на поръчката.