Баджове, лазерно гравирани и изрязани от стомана, PVC, двуслоен ABS

Вие сте тук

До преди двадесетина години баджовете, като форма за идентификация бяха много малко познати в страната. Обикновено такива поименни табелки можехме да видим по филмите или на изключително важни международни конференции или национални събития. Днес това не е така и баджовете са задължителни за носене от служителите в администрацията, в развлекателния и туристическия бизнес, в магазините, на конференции и симпозиуми, та дори и в банките и офисите. Разнообразието от баджове, което може да се открие на пазара е изключително голямо, тъй като и търсенето им е огромно.

Различните фирми производителки на табели, баджове и номера предлагат разнообразни модели, форми и изработка на поименните табелки и понякога може да е доста трудно да се открие подходящата компания, която да изработи точно това, от което се нуждаете. Затова нашият съвет е преди да поръчате своите табелки да разгледате офертите поне на няколко фирми, да сравните цените им и едва тогава да се обърнете към най - подходящата за вас. Към коя точно фирма ще се обърнете е въпрос на ваш личен избор, но ако търсите перфектна изработка и бързина, една фирмите за производство на баджове в момента на българския пазар е " СОМАХА " . Фирмата предлага изработка на табели и баджове по метода на лазерното гравиране, което ви позволява да изберете сами размера, формата и тиража на табелките от които имате нужда.

Изображението и надписа на табелките или баджовете се гравират върху двуцветна пластмаса, месинг, алуминий или неръждаема стомана което позволява да се постигне изключително детайлна изработка.

Материалите, които използва компанията за изработката на своите продукти, в това число и на табели, номера и баджове са внос от водещи американски и европейки производители и вносители, които се отличават с изключително разнообразна цветова гама, размери и дебелини, които гарантират високо ниво на качество и уникален външен вид на предлаганите продукти. Компанията имат богат опит в изработката на табели, рекламни продукти и баждове и е сред лидерите в тази сфера на дейност.

Доверявайки се на " СОМАХА "  вие ще получите качествена и дизайнерска изработка на продуктите от които имате нужда и вашата компания или събитие ще бъде запомнено и оценено благодарение на стилните и красиви баджове на служителите ви или на посетителите на конференцията. Не пропускайте да поръчате табели или баджове на изключително добрите цени, които ви предлага СОМАХА. Без значение дали ви е необходим голям тираж или малко бройки, компанията ще ги изработи бързо, качествено и с красив и стилен дизайн. По желание на клиентите баджовете изработени от " СОМАХА " могат бъдат изработени със закрепващи елементи като безопасни игли, шипки, магнит или други.

Специалистите по лазерно гравиране, с които разполага компанията, както и новата и модерна техника и висококачествените материали от които изработва своята продукция ще допринесат за вашето добро представяне навсякъде, където използвате табелите и баджовете. С нашите продукти Вашата фирма ще бъде забелязана и запомнена веднага, а вашите служители ще носят баджовете си с гордост.